Χειρουργήθηκε από τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Προκοπίδου! Οι πρώτες εκτιμήσεις…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε το Σάββατο (7/12) η ξανθιώτισσα αριστερή εξτρέμ του ΠΑΟΚ Ελένη Προκοπίδου από τον χειρουργό- ορθοπεδικό της ΠΑΕ Γιάννη Ράλλη.

 

Η διεθνής χαντμπολίστρια του «Δικεφάλου» υπέστη ρήξη χιαστού και έξω μηνίσκου στη διάρκεια της προπόνησης των πρωταθλητριών Ελλάδος πριν δύο εβδομάδες και στη διάρκεια της επέμβασης είχε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των στελεχών του τμήματος.

«Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τον γνωστό ιατρό, Ιωάννη Ράλλη, για την ανιδιοτελή προσφορά του, καθώς και τον διευθυντή της Βιοκλινικής, Αθανάσιο Κόιο, για την πολύτιμη συμπαράστασή του. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην Ελένη και περιμένουμε να επιστρέψει γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος, με πρωταρχικό μέλημά μας την υγεία της», τόνισε ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή της θρακιώτισσας αθλήτριας στα παρκέ υπολογίζεται στους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η 23χρονη αθλήτρια, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδος και εντάχθηκε στην καλύτερη επτά του πρωταθλήματος, μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.