Skoda Ξάνθη: Όσα έγιναν στους αγώνες των τμημάτων υποδομής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Από δύο νίκες και μια ισοπαλία σημαδεύτηκε η αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων της Skoda Ξάνθης για αυτό το Σαββατοκύριακο (όλοι οι αγώνες για τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης έγιναν Σάββατο).

 

Για το πρωτάθλημα Κ15 η Ξάνθη δεν ηττήθηκε αλλά δεν νίκησε επίσης, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αθλητικό Κέντρο Εμίλιον του Αγρινίου. Οι δυο ομάδες αναδειχθηκαν ισόπαλες 0-0. Παρά την πίεση που άσκησαν οι Ξανθιώτες καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και τις χαμένες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, παρέμεινε η λευκή ισοπαλία και έτσι η Skoda έμεινε στην τέταρτη θέση του ομίλου, μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Για το πρωτάθλημα Κ17, η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 3-0 στο Ελ Θράκικο των Εφήβων του Πανθρακικού. Αναλυτικές λεπτομέρειες για αυτόν τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Τέλος, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20, η Ξάνθη επικράτησε της Βέροιας με 2-0 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και σκόραραν δύο φορές στο β’ μέρος φτάνοντας στον αντικειμενικό τους στόχο. Το 1-0 έκανε στο 67’ ο Πέτρος Ορφανίδης και το 2-0 στο 89’ ο Δημήτρης Ψύρρας.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κισκερίδης (82’) και Αλιατίδης (87’), αμφότεροι με 2η κίτρινη κάρτα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Δρούζας με βοηθούς τους Γκιόση και Ραΐφ Οζγκάν της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Λάσπατζης (66’ Λαζαρίδης), Κολλαράς, Καρυπιάδης, Παπαδιώτης, Κούτρας (46’ Ψύρρας), Χατζητερζόγλου, Γούλας (60’ Ορφανίδης Λ.), Φασίδης, Ορφανίδης Π., Πασχαλάκης.
ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Ρογγότης, Αλιατίδης, Κισκερίδης, Τακίδης (55’ Λουμάνι), Τάνης, Ντόγος (46’ Μελικιώτης), Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος (66’ Πέτκος), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης.