Μεταδοτικός ο… «ιός Ντιέ», που επεκτάθηκε στην Κομοτηνή! Πειθαρχικό παράπτωμα από παίκτη του Πανθρακικού…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Πανθρακικός νίκησε με 3-0 την Βέροια και επέστρεψε στις επιτυχίες, ωστόσο η είδηση που βγήκε από την συνέντευξη Τύπου ήταν η επιβεβαίωση της πληροφορίας του ThrakiSportS ότι παίκτης της ομάδας έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και για τον λόγο αυτό έχει τιμωρηθεί.

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε την πληροφορία και δεν θέλησε να πει περισσότερα, ωστόσο το ρεπορτάζ του ThrakiSportS αναφέρει ότι αφορά παίκτη που υπέπεσε σε παράπτωμα αντίστοιχο με αυτό του Ντιε στην Ξάνθη, όταν καταφέρθηκε κατά του προπονητή του στο παιχνίδι της Skoda με τον Παναιτωλικό.

Στο παράπτωμα φέρεται να υπέπεσε ο Δημήτρης Σκλιοπίδης και μάλιστα την ίδια αγωνιστική που το έκανε και ο Ντιε, δηλαδή πριν 15 ημέρες και στο περιθώριο του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, με την διαφορά ότι η περίπτωση αυτή στην ομάδα της Κομοτηνής δεν πήρε την έκταση που πήρε σε αυτήν της Ξάνθης.

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά, θα διαπιστώσεις ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αποκλειστεί από την αποστολή του Πανθρακικού τόσο στο προηγούμενη παιχνίδι με τον Άρη όσο και σε αυτό με την Βέροια. Είναι άγνωστο πότε τελειώνει η τιμωρια, πάντως στην Κομοτηνή υπήρξε φημολογία ότι στο διάστημα αυτό ο Δημήτρης Σκλιοπίδης πήγε και έκανε προπονήσεις με τον Πιερικό, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Κομοτηνή, έζησε την άνοδο της ομάδας από την Football στην Super League αποτελώντας ένα από τα βασικά της στελέχη, πρόσφατα πήρε το πτυχίο του από το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ ενώ μόλις το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανθρακικό….