A2 Aνδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα της ΓΕΑ με την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Ανδρών η τρίτη της βαθμολογίας ΓΕΑ αντιμετώπισε στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε την ανωτερότητά της καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια επικράτησε 0-3, διατηρώντας την διαφορά της από την Ορεστιάδα. 

Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ η ΓΕΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-10, με τη συνέχεια να ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αύξησαν τη διαφορά φτάνοντας στο 11-19 λίγο πριν το τέλος του σετ. Η ΜΕΝΤ τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ με 18-25 απέναντι στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τη ΓΕΑ να μένει πίσω με 4 πόντους 7-11 από τη ΜΕΝΤ, η οποία στην εξέλιξη του σετ όλο και αύξανε τη διάφορα,13-20. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο δεύτερο σετ με 15-25 απέναντι στη ΓΕΑ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν δυνατά και στο τρίτο σετ, αφού βρέθηκαν πίσω με 6-9 και 15-20, με το σετ να ολοκληρώνεται 17-25 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Έτσι η ΓΕΑ υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΕΑ: Χατζής, Αμαριανάκης, Σταματίου, Κωνσταντινίδης, Χριστόφας, Αρχοντούδης, Δημητρούδης (λ) / Κώτας, Τασάκος, Λαχτάρας

ΜΕΝΤ: Σάκογλου, Παραδεισάνος, Χατζηηλιάδης, Δημητριάδης, Παπαιακώβου, Μποζίδης, Κνάπες (λ) / Χρυσάφης, Βέλο