To φετινό ρόστερ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ρίχνονται την Κυριακή (8/12, 12:00) στη μάχη του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής χάντμπωλ Ανδρών με την ομάδα του Χρήστου Ποντισίδη να υποδέχεται την Προσοτσάνη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που έχει στόχο την άνοδό της στην Α2, βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ασπίδα Ξάνθης (το άλλο φαβορί για την άνοδο), το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, τον Πανσερραϊκό, την Προσοτσάνη και την Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, συνολικά τέσσερις ομάδες θα προβιβαστούν στην Α2 κατηγορία της περιόδου 2014-15.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την δεύτερη θέση στον 1ο,  τον 2ο και τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σ’ ένα γύρο. Η πρώτη ομάδα της κατάταξης αυτών των αγώνων μαζί με τις ομάδες, που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στον 1ο, τον 2ο και τον 3ο όμιλο, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες κατάταξης σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σ’ ένα γύρο. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης αυτών των αγώνων θα προβιβαστούν στον Α’ όμιλο της Α2 κατηγορίας της σεζόν 2014-15.

Κατ’ αντιστοιχία, οι ομάδες που θα καταλάβουν την δεύτερη θέση τον 4ο, 5ο και 6ο όμιλο της Β’ Εθνικής θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σ’ ένα γύρο. Η πρώτη ομάδα της κατάταξης αυτών των αγώνων μαζί με τις ομάδες, που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στον 4ο, τον 5ο και τον 6ο όμιλο, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες κατάταξης σε ουδέτερη έδρα με σύστημα ένας προς όλους σ’ ένα γύρο. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης αυτών των αγώνων θα προβιβαστούν στον Β’ όμιλο της Α2 κατηγορίας της σεζόν 2014-15.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, το ΤhrakiSportS σας παρουσιάζεται το ρόστερ της ανδρικής ομάδας των Κυκλώπων.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                             

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ                    

ΔΟΥΚΑΣ ΝΤΟΓΚΑΣ                             

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΒΑΓΙΑΝ     

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ             

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ          

ΝΙΚΟΣ ΙΣΛΑΝΙΔΗΣ     

ΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ   

ΗΛΙΑΣ ΤΑΡΡΕΣ    

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ       

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΖΑΤΖΑΛΗΣ      

ΑΛΕΞΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  

ΗΛΙΑΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ    

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΑΣ   

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ       

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΩΝΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ  

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ         

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ       

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΙΚΑΣ    

ΔΗΜΟΣ ΤΣΑΛΚΙΔΗΣ          

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ          

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ    

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ       

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: XΡΗΣΤΟΣ ΠΟΝΤΙΣΙΔΗΣ