Η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε 20μελή αποστολή για τον Πανθρακικό εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του και τους Λαδάκη, Ρομέου, Ντιόγκο και Τζάνη που έδειξαν να ξεπερνάνε τις ενοχλήσεις τους.

Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας με τον Μάντζιο να είδε προς μεγάλη του ικανοποίηση και τους τέσσερις να συμμετέχουν στην προπόνηση και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης και Πόποβιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κάρλος Μερίνο ο οποίος τραυματίστηκε και πάλι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον λόγο αυτό και ο Ισπανός ταξίδεψε στην πατρίδα του, για να επισκεφθεί ειδικό γιατρό, καθώς οι τραυματισμοί του είναι συχνοί και δεν του έχουν επιτρέψει να ενταχθεί ουσιαστικά στην ομάδα του Πανθρακικού.