Πολύ καλές εμφανίσεις Εθνικού στο τουρνουά της Δράμας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο  ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες (1 κορασίδα, 2 πανκορασίδες, 1 παίδα και 6 παμπαίδες) στο πρώτο Ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ της Δράμας, όπου  έλαβαν μέρος 153 αθλητές και αθλήτριες κυρίως από την Βόρειο Ελλάδα αλλά και τέσσερις από Αθήνα, ενώ μεγάλη συμμετοχή είχαν η Φλώρινα, η Κοζάνη και τα Ιωάννινα.

 

Τις καλύτερες θέσεις από τα παιδιά του Εθνικού κατέκτησαν: 6ος ο Στέφανος Πιπιλάκης, 6η η Ηρώ Κοζάρη, 7η η Θεοδώρα Βασιλειάδου, ενώ ο αθλητής που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Θέμης Λιάτος που σημείωσε 7 νίκες και μόνο 1 ήττα, από τον 3ο Μίντση της Καλαμαριάς με 3-2 (11-7, 11-8,  9-11, 8-11, 9-11) ύστερα από μία πολύ εχθρική διαιτησία.

Η πανκορασίδα αθλήτρια Κωνσταντίνα Πασχαλίδου 3νίκες-3ήττες, Οι μικρότεροι αθλητές του Εθνικού σημείωσαν: Ο Μαρίνος Ποτουρίδης 3νίκες-3ήττες, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος 3νίκες-4 ήττες, ο Γρηγόρης Καραγιάννης 3νίκες-4ήττες, ο  Νικηφόρος Μύρος 3νίκες-3ήττες και ο Παναγιώτης Κυραδενίδης 3νίκες-4ήττες.

Ιδιαίτερα διακριθείσα από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης ήταν η Χριστίνα Καμπορούδη του Φάρου Αλεξανδρούπολης και μέχρι πέρυσι αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού, που κατέκτησε την 3η θέση στις πανκορασίδες.

Το Τουρνουά της Δράμας ήταν αξιολογημένο – βαθμολογημένο, διεξήχθη σε 12 αγωνιστικά τραπέζια και πέρασε στην ιστορία σαν ένα πολύ πετυχημένο τουρνουά. Φέτος στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν 13 αξιολογημένα ηλικιακά τουρνουά, τα οποία εκτός των άλλων βοηθούν πολύ τα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις.