Αισιόδοξος παρά τους τραυματισμούς ο Άκης Μάντζιος για τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Συνέντευξη τύπου έδωσε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι κομβικό για την μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ποιοτική ομάδα, έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια και πέρυσι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι κομβικό, με την έννοια πως αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης θα ξεφύγουμε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και δε θα μείνουμε κοντά δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού. Το θετικό είναι ότι ο Πανθρακικός παρουσιάζει σταθερά καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις απουσίες. Προετοιμαζόμαστε καλά και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ακης Μάντζιος.

Σε σχέση με τους τραυματισμούς, πρόσθεσε: «Δυστυχώς για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να μιλάμε για τραυματισμούς. Σχεδόν κάθε αγωνιστική έχουμε να αντιμετωπίσουμε απουσίες. Η ομάδα έχει συνηθίσει με αυτές τις απουσίες και τις ατυχίες και δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αναλυτικά οι Λαδάκης και Ρομέου δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες αλλά υπάρχουν ελπίδες να είναι κοντά μας την Κυριακή. Ένα έξτρα πρόβλημα είναι ο Μερίνο, που τραυματίστηκε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο ματς με τον Άρη. Τραυματίες είναι επίσης ο Τζάνης, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και ο Ντιόγκο, που έχει ένα σφίξιμο».