Photos: Η βράβευση του Κάσες για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και η αφιέρωσή του!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το βραβείο του Best Goal της 13ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Χοσέ Μαρία Κάσες Χερνάντες. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανθρακικού, Κώστας Νικολαϊδης. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φανερά ευτυχισμένος για την βράβευση του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνισή μου και τα γκολ που πέτυχα αλλά η χαρά μου θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν το είχαμε συνδυάσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για την φάση του γκολ τόνισε: «Πήρα την μπάλα από θέση δεξιά και είδα ότι υπήρχαν χώροι στην αντίπαλη ομάδα. Η αρχική μου σκέψη ήταν να πάω προς την εστία ώστε να απειλήσω και παράλληλα να υπάρξουν χώροι για τους συμπαίχτες μου. Τελικά έφτασα ως το τέλος και από το σημείο όπου βρέθηκα τέλειωσα την ενέργεια. Αυτό αλλά και το πρώτο γκολ που σημείωσα είναι τα καλύτερα που έχω πετύχει ως τώρα».

Τέλος, ο Κάσες δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους συμπαίχτες του: «Τους το αφιερώνω αλλά και σε όλη την ομάδα. Έχω βρει μια οικογένεια εδώ στην Κομοτηνή. Θέλω όμως να το αφιερώσω και στην οικογένεια μου στην Ισπανία και φυσικά στην κοπέλα μου».

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κώστας Νικολαϊδης, έδωσε συγχαρητήρια για το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε: «Χαρήκαμε όλοι μας για το γκολ που πέτυχε. Ήταν σπουδαία προσπάθεια που δεν βλέπει κάποιος συχνά στα γήπεδα. Έχει δείξει ότι μπορεί να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία. Οι αθλητές της Ακαδημίας ενθουσιάστηκαν και συζητάνε συνέχεια το τέρμα που σημείωσε».

Τους διαγωνισμούς Best Goal και MVP της αγωνιστικής πραγματοποιεί η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και η NOVA.