Άλλαξε έδρα και μεταφέρθηκε σε… ροζ πόλη ο επαναληπτικός του Εθνικού με την Γκρόντνο!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί να μετράει πλέον αντίστροφα ο χρόνος για τον πρώτο αγώνα του Εθνικού με την λευκορωσική Γκρόντνο, καθώς απομένει λιγότερη από μία εβδομάδα για το ραντεβού στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, ωστόσο η CEV ανακοίνωσε ότι ο επαναληπτικός δεν θα γίνει στο Γκρόντνο, όπως ξέραμε.

Που θα γίνει; Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, στο SOK Olimpia στην πόλη Λίντα. Η ενημέρωση αυτή φέρεται να αιφνιδίασε τους φίλους του Εθνικού, ωστόσο σε πρώτη φάση δείχνει να είναι θετική εξέλιξη. Όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη, η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται πιο κοντά στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ, όπου θα προσγειωθεί το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Εθνικό. 

Αν το Γκρόντνο απείχε περίπου τρεις με τρεισίμισι ώρες, η Λίντα απέχει περίπου δύο. “Είναι ελαφρά πιο βόρεια βέβαια, αλλά τι μείον πέντε τι μείον δέκα βαθμοί;”, σχολίαζαν γελώντας στον Εθνικό, που θυμήθηκαν το κρύο αυτών των ημερών και στην Θράκη, το παγωμένο κλειστό γυμναστήριο που έκαναν προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα αλλά και το ψύχος που συνάντησαν στην Πολωνία, στο παιχνίδι με την Σκρα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι όποιος πληκτρολογήσει στο google το όνομα της πόλης αναζητώντας έναν χάρτη με το που βρίσκεται, πέφτει σε αυτήν την εικόνα που σημαδεύει την Λίντα με μια… καρδούλα. Και αμέσως μετά διαπιστώνει ότι μάλλον αποτελεί τον παράδεισο των εραστών του έρωτα, με διάφορες “πεταλουδίτσες” να έχουν τα τηλέφωνά τους στο ίντερνετ δηλώνοντας ως έδρα την Λίντα…