Τα εισιτήρια για το παιχνίδι Εθνικός – Γκρόντνο στα πλαίσια του Challenge Cup

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 11/12 στις 7 το απόγευμα υποδέχεται στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης την Γκρότνο από τη Λευκορωσία στα πλαίσια του Challenge Cup. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

“Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να παρευρεθεί στο Κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” για να στηρίξει την ομάδα μας στον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, με την Λευκορώσικη Kommunalnik Grodno που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι:

• Οι κάτοχοι διαρκείας Gold θα περνούν με την επίδειξη της κάρτας τους από την ανατολική είσοδο στη νέα κερκίδα χωρίς καμία επιβάρυνση.
• Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπλε θα έχουν προτεραιότητα στην προπώληση εισιτηρίων και θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου.
• Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι & φωτογράφοι της ΕΣΑΠ & της ΕΣΗΕΑ θα εισέρχονται από την ανατολική είσοδο καθώς θα υπάρχει λίστα.

• Γενική είσοδος: 10€, Φοιτητικά/Μαθητικά: 5€

Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά”.