Οι άγνωστες συνομιλίες του τεχνικού τιμ του Πανθρακικού με τους παράγοντες του Άρη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Σύντομο τετ-α-τετ είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Δημήτρης Ηλιάδης με τον προπονητή του Πανθρακικού Ακη Μάντζιο, μόλις ο δεύτερος αποχωρούσε από την αίθουσα Τύπου του “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αμφότεροι συναντήθηκαν στο διάδρομο και, μόλις, ο τεχνικός του Πανθρακικού αντίκρισε τον κ. Ηλιάδη, του είπε: “Ολα θα πάνε καλά”, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, πως έχει επίγνωση των στιγμών που περνάει ο σύλλογος, τον οποίο υπηρέτησε για δύο χρόνια, ως παίκτης.

O Ακης Μάντζιος ήταν παίχτης του Αρη για δύο χρόνια όταν ξανά πρόεδρος ήταν ο Δημήτρης Ηλιάδης και βρήκε πολλούς γνωστούς του στο Χαριλάου, όπως μεταξύ άλλων ο Ξανθιώτης (από το Ολβιο) παράγοντας του Αρη Κώστας Μητσάκης.

Επίσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Γιάννης Πλαβούκος συνομίλησε με γνωστούς του από το πέρασμα του από τον Αρη, και κυρίως με ρεπόρτερ του Αρη, όπου στις συζητήσεις κυριαρχούσε το όνομα του νεαρού τερματοφύλακα Διούδη που καθιέρωσε αυτός.

Τελικά το παιχνίδι Άρη – Πανθρακικού, παρά την κρισιμότητα, τα τέσσερα γκολ και την διακύμανση θρίλερ, ήταν αρκετά ήρεμο και οι φήμες περί εχθρικού κλίματος για τον Πανθρακικό δεν επαληθεύτηκαν.