Το τρίτο ημίχρονο από τον αγώνα Αρης – Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Κώστας Καραγιάννης

–  Δίκαιο χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος το 2-2 στο Χαριλάου, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας με τον οποίο θα επιστρέψει ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, αφού δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε η ομάδα της Κομοτηνής να πάρει τη νίκη αν και προηγήθηκε δυο φορές.

 

« Παίξαμε αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πολύ τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα της. Ο Αρης ήταν διαβασμένος σήμερα, έπαιξε με πάθος. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά αντιδράσαμε πολύ σωστά, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μας έλειπε η τελική πάσα για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν απειληθήκαμε σοβαρά από τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον ΑΡΗ για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την τωρινή κατάσταση του Αρη, ο Άκης Μάντζιος σχολίασε: «Σίγουρα ο Αρης δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Δεν είναι καλό για τους φίλους της ομάδας να τη βλέπουν να παλεύει για τη σωτηρία της. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και μακάρι να βρει το δρόμο του. Δεν του αξίζει αυτή η θέση».

Σε ερώτηση του ThrakiSportS γιατί η ομάδα δεν έκανε ευκαιρίες στο β’ ημιχρονο και γιατί έδωσε χώρο στον Αρη, ο προπονητής του Πανθρακικού απάντησε ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες του Αρη στην κοντρα και είπε οτι η ομάδα ενώ είχε τις φάσεις, της ελειπε η καλη τελικη πάσα για να φτάσει στην περιοχή του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος επίσης είπε ότι μετά το 2-2, ενώ θα περίμεναν όλοι ο Αρης να επιτεθεί περισσότερο, τον αγωνα τον έλεγχε ο Πανθρακικός παίρνοντας τη κατοχη της μπαλας. Παράλληλα, αποκάλυψε στο ThrakiSportS ότι και οι τρεις αλλαγές που έκανε ήταν αναγκαστικές. Όταν ρωτήθηκε ο Αντώνης Λαδάκης, σε ερώτησή μας πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, μας απάντησε ότι ένιωσε ένα τράβηγμα πάνω στη φάση και οτι θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα.

Από την πλευρά του, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος και λυπημένος που για ένα ακόμη παιχνίδι μείναμε μακριά από τη νίκη. Μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Τρέξαμε, είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας. Όσων αφορά την τακτική, κάναμε αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο απίστευτα γκολ, κι όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε σωστά μετά από αυτό το γεγονός. Και τα δύο γκολ τα δεχθήκαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ένας παίκτης πέρασε τρεις και τέσσερις παίκτες. Από εδώ και πέρα δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά μόνο να ελπίζουμε. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μεγάλα προβλήματα και παλεύουμε κάθε μέρα να τα ξεπεράσουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που παρά το άτυχο αποτέλεσμα, στήριζε τους παίκτες σε κάθε τους προσπάθεια μέχρι το τέλος».