Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Μακεδονικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από τον Μακεδονικό με 20 πόντους διαφορά στο κλειστό της Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς νίκη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τη ΜΕΝΤ.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι, πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο διψήφια διαφορά και το μόνο που έκαναν στην συνέχεια ήταν να την συντηρούν ως το τέλος. Κορυφαίος για τον Μακεδονικό ο Χριστοδούκου με 27 πόντους ενώ από τον Εθνικό ξεχώρισε ο Μπαταλίδης με 20.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικόςς φιλοξενεί στην Αλεξανδρούπολη το Ανατόλια, τη μόνη ομάδα δηλαδή που ακόμα δεν έχει χάσει ούτε σε ένα παιχνίδι μετά και το στραβοπάτημα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Δεκάλεπτα: 23-9, 43-28 (ημίχρονο), 62-44, 78-58 (τελικό αποτέλεσμα)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ( Ξανθόπουλος): Μποβιασιανός , Χριστοδούλου 27(1), Κωνσταντινίδης 6,  Παπαδόπουλος 7(1), Παππάς , Γρηγορίου 15(2), Πηλακούτας 17(4), Φωτιάδης, Νικάκης 5, Λουλουδιάδης 1,  Καλτσίδης, Λυχριδάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δαγκάκης): Χονδρόπουλος 10, Ξένος 2, Κανδίλης, Τελούδης 2, Φωτιάδης, Μπαταλίδης 20(5), Παπαλαμπίδης, Πασιάς 7(2), Σιταρίδης, Κιτσόπουλος 9(1)Τσιτσικλής, Γεροντίτης 8.