Γ’ Εθνική Live: Ευκαρπία – ΓΑΣ Κομοτηνή και Μακεδονικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μεταδίδει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες Ευκαρπία – ΓΑΣ Κομοτηνή και Μακεδονικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την έβδομη αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Βορρά του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Η Ασπίδα Ξάνθης έχει ρεπό. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Κομοτηνή λαμβάνει τις πληροφορίες και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την Ασπίδα Ξάνθης να έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική, τον αήττητο ΓΑΣ Κομοτηνή να δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Ευκαρπίας σε έναν αγώνα βαρόμετρο για την συνέχεια και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να επιδιώκει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά επίσης στην δύσκολη έδρα του Μακεδονικού.

Ωρα 15:40 Περιέργως τα δύο ματς των ομάδων της Θράκης αρχίζουν στις 4.00 το απόγευμα, ενώ στις έξι που είναι η συνήθης ώρα έναρξης των αγώνων της κατηγορίας, διεξάγονται τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Αυτά είναι: Ανατόλια-ΜΕΝΤ, Ιωνικός Ιωνίας-Αγ. Βαρβάρα Καβ., Απόλλων Αρναίας – Μαντουλίδης, Τιτάνες Δράμας – Ακτή Ζέφυρος.

Ωρα 16:00 Τζάμπολ και στα δύο παιχνίδια. Πεντάδες στο ματς της Ευκαρπίας. Για τους γηπεδούχους Κουλαρανης, Αρνιδης, Παπαευαγγελου Α, Μπακος και Καρούζος. Για τον ΓΑΣ ο Νεοκλής Λεμονίδης ξεκίνησε τους Μασλαρινό, Λεχουδη, Ντινα, Μακρη, Δελή Χασάν. Πεντάδες στο ματς του Εθνικού. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με Χριστοδούλου, Μποβασιάνο, Παπαδόπουλο, Παλακούτα και Μικάκη. Ο Εθνικός αρχίζει το παιχνίδι με τους Ξένο, Χονδρόπουλο, Μπανταλίδη, Τελούδη και Γεροντίτη.

Ωρα 16:03 Ενάμισι λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα, Νέα Ευκαρπία – ΓΑΣ Κομοτηνή 3-3. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με δίποντο κα βολή του Παπαευαγγέλου Α, ισοφάρισε με τρίποντο στην πρώτη επίθεση του ΓΑΣ ο Μασλαρινός.

Ωρα 16:17 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στο κλειστό του Μακεδονικού, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 23-9 απέναντι στον Εθνικό. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Μακεδονικός – Εθνικός 23-9.

Ωρα 16:20 Τέλος δεκαλέπτου στον αγώνα της Ευκαρπίας. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ευκαρπία – ΓΑΣ 25-21.

Ωρα 16:26 Ισοφαρίζει 27-27 ο ΓΑΣ Κομοτηνή την Ευκαρπία, έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι θρακιώτες με 5 τρίποντα όχι μόνο κρατήθηκαν στο παιχνίδι αλλά ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο κάποια αμυντικά λάθη στο τέλος είχαν σαν αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο τέλος του, αν και προηγήθηκαν με 14-18.

Ωρα 16:38 Ημίχρονο στον αγώνα του Εθνικού, με τον Μακεδονικό να προηγείται 43-28 απέναντι στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μακεδονικός – Εθνικός 43-28.

Ωρα 16:40 Ημίχρονο στο παιχνίδι της Ευκαρπίας. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ευκαρπία – ΓΑΣ 43-44. O ΓΑΣ βρέθηκε πίσω με 34-29 αλλά πέρασε μπροστά με 34-36 και είναι έναν πόντο μπροστά στο ημίχρονο, έχοντας έναν καταπληκτικό Βελή σε αυτό το δεκάλεπτο, που πέτυχε 11 πόντους.

Ωρα 17:10 Έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και στους δύο αγώνες, αλλά δυστυχώς έχουμε χάσει επικοινωνία με Θεσσαλονίκη όσον αφορά τον αγώνα του ΓΑΣ.

Ωρα 17:17 Τέλος τρίτης περιόδου στο ματς του Εθνικού. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Μακεδονικός – Εθνικός 62-44.

Ωρα 17:20 Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι του ΓΑΣ: Ευκαρπία – ΓΑΣ 68-60. Μένει η τελευταία περίοδος για να ανατρέψει την διαφορά ή ομάδα της Κομοτηνής

Ωρα 17:38 Λήξη του αγώνα στο κλειστό του Μακεδονικού, με τον Εθνικό να ηττάται 78-58 και έτσι να παραμένει ουραγός στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα: Μακεδονικός – Εθνικός 78-58.

Ωρα 17:44 Τέλος του αγώνα στην Ευκαρπία. πρώτη ήττα για τον ΓΑΣ, αλλά μαθαίνουμε για διαιτητικό χειρουργείο. “Καλύτερη παίκτρια της Ευκαρπίας ήταν η διαιτητής Αργυρού”, μας είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρέθηκε στο γήπεδο. Στο τέλος μέτρησε δίποντο για τρίποντο και έδωσε ανάποδα ένα αμυντικό φάουλ ως επιθετικό, για να διαμορφωθεί το τελικό 85-82. Πρώτη ήττα για τον ΓΑΣ. Τελικό αποτέλεσμα: Ευκαρπία – ΓΑΣ Κομοτηνή 85-82

Ωρα 17:53 Λήξη λοιπόν και για τα δύο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης, ήττες και για τις δυο μας ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι έχει ρεπό η Ασπίδα ενώ σε λίγο ξεκινάνε τα άλλα ματς της αγωνιστικής  Ανατόλια-ΜΕΝΤ, Ιωνικός Ιωνίας-Αγ. Βαρβάρα Καβ., Απόλλων Αρναίας – Μαντουλίδης, Τιτάνες Δράμας – Ακτή Ζέφυρος. 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για κάθε αγώνα χωριστά, ενώ μόλις έχουμε τα τελικά αποτελέσματα όλης της αγωνιστικής θα υπάρξει άλλη ανάρτηση με αυτά και φυσικά την βαθμολογία, όπως πλέον διαμορφώνεται.