Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα Ορεστιάδα – Ελπίδα Αμπελοκήπων

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε ένα παιχνίδι που η Ορεστιάδα έδειξε πως πλέον έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό, κατάφερε εύκολα να πάρει τους τρεις πόντους απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων της παλιάς δόξας του ΑΟΟ Γιάννη Κυλίτση, σε έναν αγώνα όπου για πρώτη φορά φέτος στο “Νίκος Σαμαράς” έδειξε την ικανότητα πως μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη ξεκίνησαν για άλλη μια φορά μουδιασμένα, δίνοντας χώρους στους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να αποσπαστούν στο σκορ μέχρι και το 9-8, αλλά εκεί έγινε ένα ξέσπασμα και το 13-9 έγινε 20-15 για να κερδηθεί το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ήταν και πάλι η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση που κατάφερε στην αρχή να σπάσει τον ρυθμό της Ορεστιάδας και να προηγηθεί με 4-5, όμως ο ΑΟΟ πήρε γρήγορα κεφάλι με 11-7 και 16-10 για να κατακτήσει και το δεύτερο σετ με 25-20. Ίδιο το σκορ και στο τρίτο σετ, με την διαφορά ότι εδώ ο ΑΟΟ πήρε από την αρχή προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος.

Με τη νίκη αυτή η Ορεστιάδα διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ που έχει όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κεμανετζής, Ποτολίδης, Βλασακίδης, Κωνσταντινίδης (λ) / Χουσίδης, Προδρομίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κυλίτσης): Πρώιος, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Γαβριήλ, Χαριτωνίδης, Αλμαλής (λ)