Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Νίκης Αλεξανδρούπολης – Άρη Θεσσαλονίκης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη δεν απέφυγε την ήττα και στο παιχνίδι με τον Άρη για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησε με 3-0 της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις γηπεδούχες να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να προηγούνται με 8-7. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τις παίκτριες του Φρέντι Μπρουκς να επιβάλλουν το ρυθμό τους και έτσι σταδιακά όλο και να αυξάνουν τη διαφορά απέναντι στη Νίκη 9-16 και 11-20. Το σετ τελείωσε με 13-25 υπέρ του Άρη.

Στο δεύτερο σετ η Νίκη δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αφού η διαφορά έφτασε στους 7 πόντους, 12-19, με το σετ να ολοκληρώνεται στο 14-25. Το τρίτο σετ αποδείχθηκε διαδικαστικό με τη Νίκη να μένει από νωρίς πίσω στο σκορ 6-12 και 8-19. Ο Άρης το κέρδισε με 9-25, περνώντας μια ευχάριστη βραδιά στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Η συνέχεια είναι πολύ κρίσιμη για τη Νίκη, αφού όσο δεν έρχονται οι νίκες τόσο θα αυξάνεται η πίεση για τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη. Ας ελπίσουμε την επόμενη αγωνιστική στη Δράμα να έρθει η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Τζιογκίδου, Δεδούση, Λαμπροπούλου, Καραμπαλή, Βαρελά, Λαμπρίδου, Λυμπεροπούλου (λ) / Καλογεροπούλου, Σιρδάρη, Βενέτη, Νικολάου, Χαρισιάδου

ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μπρουκς): Καλανταρίδου, Ωρολογοπούλου, Δελήκωβα, Γάτση, Κοτέογλου, Δαλτζόγλου, Διαμαντή (λ) / Κοσμά, Πήττα, Μπουσνάκη, Μέλκα, Μοδιώτη