Στην μάχη της Β’ Εθνικής του Διασυλλογικού ρίχνεται ο ΟΑ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με την συμμετοχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης, πραγματοποιείται από την Παρασκευή (29/11) ως την Κυριακή (1/12) στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης η α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος τένις της Β’ Εθνικής,

 

Αντίπαλοι του ΟΑ Ξάνθης στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών είναι οι  Φθιωτικός ΟΑ, Ορφέας Λάρισας, ΟΑ Κουφαλίων, ΦΟΑ Νεάπολης, ΣΑ Σερρών, Βικέλας Βέροιας, ΟΑ Νίκαιας, ΟΑ Έδεσσας, ΟΑ Αριδαίας, ΟΑ Γιαννιτσών, ΑΟΑ Καβάλας, Ιφιτος Σταυρούπολης, ΟΑ Κέλετρον Καστοριάς, ΑΓΟ Φιλιππιάδας και ΟΑ Μαγνησίας.

Αντίπαλοι του ΟΑ Ξάνθης στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών είναι οι ΟΑ Κέρκυρας, ΣΑ Σερρών, ΟΑ Αλέξανδρος Βέροιας, Επίκουρος Πολίχνης, ΟΑ Αριδαίας, Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης, ΟΑ Βέροιας, ΑΓΟ Φιλιππιάδας και ΟΑ Μαγνησίας.

Κάθε ομάδα οφείλει να παραταχθεί υποχρεωτικά με 2 παίκτες ή παίκτριες και προαιρετικά με 2 αναπληρωματικούς, ηλικίας 14 ετών και άνω (γενν. μέχρι και το 1999). Οι αντίπαλοι του ΟΑ Ξάνθης θα προκύψουν μετά από κλήρωση και αφού συγκροτηθούν οι όμιλοι, ανάλογα με τις συμμετοχές και τις τυχόν ακυρώσεις που θα υπάρξουν.