Μετά τους Θρακιώτες, ο Λούκας MVP και με Άρη, πριν την Σαχτέρ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με ένα γκολ και μία ασίστ σε λιγότερο από μισή ώρα παιχνιδιού με τον αιώνιο αντίπαλο της πόλης Άρη, ο Λούκας ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής της Super League κερδίζοντας και τον Σάμαρη του Ολυμπιακού και τον Κάλβο της Ξάνθης. 

Με το βραβείο αυτό, ο Λούκας “ντοπάρεται ψυχολογικά για τον μεγάλο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σαχτιέρ στο Καζακστάν, που ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Είναι το τρίτο σχετικό βραβείο που κερδίζει ο Ισπανός παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού είχε συγκεντρώσει την προτίμηση του κοινού άλλες δύο φορές που είχαν ένα κοινό γνώρισμα: ήταν απέναντι σε ομάδες της Θράκης! MVP είχε αναδειχθεί τόσο στην πρώτη αγωνιστική όπου κόντρα στην Ξάνθη πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε τα άλλα δύο, όσο και την ένατη αγωνιστική που πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ στο ματς με τον Πανθρακικό.

Στον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ, η έτερη θρακιώτικη συμμετοχή, ο Βλάσης Καζάκης της Καλλονής έμεινε και αυτος στην τρίτη θέση (όπως και ο Κάλβο στην ψηφοφορία για MVP). Καλύτεροι τέρμα αναδείχθηκε αυτό του Γιώργου Θεοδωρίδη του Παναιτωλικού απέναντι στην Ξάνθη, που ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να δώσει βαθμό στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Λούκας Πέρεθ (ΠΑΟΚ) 83,26%
Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός) 12,40%
Κάρλος Κάλβο (Skoda Ξάνθη) 04,34%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός) 69,78%
Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) 18,04%
Βλάσης Καζάκης (Καλλονή) 12,18%