Congratulations!!! Παίρνουν πτυχία και… μεταπτυχιακά τα παιδιά του ThrakiSportS!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

 Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση προκαλούν σε όλους εμάς, που μετέχουμε στην ομάδα του ThrakiSportS, οι ευχάριστες στιγμές της απονομής των πτυχίων τους σε δύο παιδιά που αποτελούν από τα βασικά μέλη της προσπάθειάς μας και τα οποία παράλληλα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους, κατάφεραν να ολοκληρώσουν και τις σπουδές τους.

O ανταποκριτής μας στην Αλεξανδρούπολη Λεωνίδας Κάλφας, απόφοιτος Νομικής και ήδη δικηγόρος στην πρωτεύουσα του Έβρου, ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατεύθυνση Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων Επικοινωνίας του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η τελετή έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη (και για αυτό μεταξύ άλλων, τον στερηθήκαμε και στην εκδρομή μας στο Βουκουρέστι).

Μάλιστα, η διπλωματική εργασία του Λεωνίδα είχε θέμα “Η γλώσσα των τίτλων στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων”, το ιδανικότερο δηλαδή θέμα για έναν δημοσιογράφο που καλύπτει τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή μας, όπως ο Λεωνίδας μας! Και σας το λέμε αυτό, για να αντιληφθείτε ότι πίσω από αυτήν την προσπάθεια, δεν γράφουν όποιοι και όποιοι αλλά παιδιά με πτυχία, με σπουδές μάλιστα ακριβώς σε αυτό το αντικείμενο που καλύπτουμε.

Τα άλλα ευχάριστα μαντάτα ήρθαν την Τετάρτη, όταν και πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων πτυχιούχων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Κομοτηνής. Ανάμεσα στους 133 συνολικά νέους πτυχιούχους του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, των πρώτων του συγκεκριμένου τμήματος, ήταν και η Βερόνικα Ευθυμίου, το κορίτσι του lifestyle εδώ στο ThrakiSportS, που έχει αναστατώσει αρκετό κόσμο με τις αποκαλύψεις και την γλαφυρή πένα της. Πέρασε όλα της τα μαθήματα, φυσικά έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία, αναστάτωσε ακόμα και εκεί κόσμο και κοσμάκη, αλλά έβαλε την τζίφρα και είναι πλέον και επισήμως κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ (γιατί και τα lifestyle θέματα σε εμάς έχουν… ακαδημαϊκό υπόβαθρο). 

Από όλη την ομάδα του ThrakiSportS, συγχαρητήρια τόσο στην Βερόνικα όσο και στον Λεωνίδα και ειλικρινείς ευχές για καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό στίβο, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Και στις ελεύθερες ώρες τους, για την άσκηση του χόμπι όλων μας, θα υπάρχει πάντα αυτή η ιστοσελίδα να φιλοξενεί τα άρθρα και τις απόψεις τους…