Απαρνήθηκε Ολυμπιακό και Πανθρακικό για να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ!!!

Γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Είναι γνωστά τα φιλοολυμπιακά αισθήματα του Βασίλη Στοάκη, όπως είναι γνωστό και ότι καλύπτει το ρεπορτάζ του Πανθρακικού για λογαριασμό του “Σπορ FM”. Ωστόσο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Κομοτηνής, απουσίασε. Πρωτοφανές, αλλά υπήρχε λόγος – και μάλιστα σοβαρός.

 

Είναι γνωστό στους αναγνώστες του ThrakiSportS ότι ο συμπαθής εβρίτης φοιτητής αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του το καλοκαίρι και έτσι, χωρίς να απαρνηθεί τον τίτλο του αθλητικογράφου και φυσικά του μελλοντικού φιλολόγου, αποτελεί εδώ και τρεις μήνες βοηθό προπονητή στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής.

Όμως το απόγευμα του Σαββάτου, η ΑΕ Κομοτηνής είχε και αυτή αγώνα. Σημαντικό αγώνα. Εκτός έδρας αγώνα. Στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό για νοκάουτ παιχνίδι του Κυπέλλου. Αλλά το σπουδαιότερο; Απουσίαζε ο πρώτος προπονητής Σοφρώνης Παπούης, Οπότε όφειλε να παραβρεθεί σε έναν σημαδιακό για τον ίδιο ματς.

“Προσωπικά ήταν για μένα μία εμπειρία, το γεγονός πως κάθισα για πρώτη φορά στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής, καθώς έλειπε ο coach Σωφρόνης λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να συνδυαστεί αυτό το γεγονός με νίκη. Η δουλειά συνεχίζεται και κάθε ήττα όσο και αν σε πληγώνει σε κάνει σοφότερο”, λέει σήμερα ο ίδιος ο Βασίλης Στοάκης.

Η ήττα σίγουρα πονάει και ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με απώλεια ενός στόχου, όπως ήταν αυτός του κυπέλλου. Παρόλα αυτά, όπως και ο ίδιος ο Στοάκης λέει, μία ήττα έχει πολλές ερμηνείες και αν μπορείς να την διαβάσεις σωστά, μπορεί να σου προσφέρει στο μέλλον πολλές νίκες.