Βαρύς αλλά όχι και ασήκωτος ο πέλεκυς για την ομάδα των Ρομά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρζτής

–  Άμεση ηταν η συνεδρίαση και η απόφαση για την ομάδα των Ρομά από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, όπου οδηγήθηκε η υπόθεση του προ δεκαημέρου διακοπέντος αγώνα με την Αναγέννηση Παγουρίων έπειτα από τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν και την επίθεση στον διαιτητή, ο οποίος αναγκάστηκε να συμπληρώσει το φύλλο αγώνος στο αστυνομικό τμήμα.

 

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα τιμωρήθηκε φυσικά με ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, της απαγορεύθηκε να συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική, ενώ υπάρχει και τιμωρία της έδρας του Άλσους για δύο αγωνιστικές. Επίσης, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο που θα παρακρατηθεί μάλλον από τις επιχορηγήσεις της ΕΠΣ προς το σωματείο, αλλά η αλήθεια είναι ότι γλιτώνει τα χειρότερα, όπως θα ήταν η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Πιο βαριά είναι οι καμπάνα για τους δύο ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια, οι οποίοι τιμωρήθηκαν ο καθένας με ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες για 15 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει προφανώς ότι το πρωτάθλημα τελειώνει κάπου εδώ για αυτούς. Στο σωματείο δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά είναι αλήθεια ότι με συγκομιδή… -2 βαθμών (ναι, μείον δύο) στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Θράκης, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ