Βαριές ήττες για τις μεικτές της ΕΠΣ Θράκης από αυτές της Καβάλας

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Βαριές ήττες γνώρισαν οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης από τις αντίστοιχες της Καβάλας, στους αγώνες για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ανάμεσα στις μεικτές των ενώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στους Παίδεςς, η ΕΠΣ Καβάλας νίκησε με 3-0 την ΕΠΣ Θράκης. Στο 33′ μο Κουτσικοβαγγέλης με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 36′ μπαλιά του Κουτσικοβαγγέλη για τον Θωμαϊδη που έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 50 ο Θωμαϊδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0. Η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 69′ με σουτ του Μιντιούρη που απέκρουσε ο Παπάζογλου. Η σύνθεση για την ομάδα παίδων της ΕΠΣ Θράκης: Μπόμπολας, Σμαραγδής (68 Ζησίδης), Στοϊνοβιτς, Παπασάββας, Τζιαφαλιάς, Γιαννακόπουλος, Αζήζ, Νικολαϊδης (62 Παπαγεωργίου), Μιντιούρης, Παχούμης (68 Μουεμίν), Κουσαμδάς. 

Στους νέους είχαμε επίσης επικράτηση για την ΕΠΣ Καβάλας με τρία τέρματα διαφορά, αλλά αυτή τη φορά με 4-1. Στο 12′ άνοιξε το σκορ, από σέντρα του Καστανίδη και τον επερχόμενο Δραγουδάκη να κάνει το 1-0. Στο 53′ σουτ του Βακιρτζή για το 2-0. Στο 71′ σουτ του Μαϊδανού και 3-0. Στο 73 όμορφη προσπάθεια του Καστανίδη και σουτ για το 4-0. Στο 87 μακρινό φάουλ του Κακουλίδη έγραψε το τελικό 4-1. Η σύνθεση της ΕΠΣ Θράκης: Πριτσίδης, Θεοδωρίδης, Τεκελής (15 Κακανούδης), Φιλιππίδης (59 Μαυρίδης), Κούτρας, Μπόζης, Πετρίδης, Ντουμπάν, Κακουλίδης, Εξακοϊδης, Αληοχμάν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μας ενημερώνει η Ντίνα Τσολακίδου από το συνάδελφο KavalaSportS (από όπου και η φωτογραφία), οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο του Ακροβουνίου σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχόπτωση. Μάλιστα, κανονικά τα παιχνίδια δεν ήταν να διεξαχθούν εκεί, αλλά οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Καβάλας αναζητούσαν από νωρίς το πρωί έδρα για να γίνουν, αφού λόγω της βροχόπτωσης το γήπεδο στα Αμισιανά κρίθηκε ακατάλληλο.

Στο φινάλε του πρώτου  γύρου οι παίδες του νομού Καβάλας παρέμειναν στη κορυφή του ομίλου με το απόλυτο ήτοι 12 βαθμούς. Οι νέοι είναι αήττητοι με 8 βαθμούς (2 νίκες και 2 ισοπαλίες). Αντιθέτως, στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, χωρίς βαθμό στους παίδες, με δύο στους νέους. Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκαν λόγω πένθους τα παιχνίδια ΕΠΣ Έβρου- ΕΠΣ Ξάνθης ενώ ρεπό είχαν οι ομάδες της ΕΠΣ Δράμας.