Οριστικά η Κομουναλνικ Γκρόντνο αντίπαλος του Εθνικού στην Ευρώπη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Οριστικά η Κομουνλινκ Γκρόντνο από την Λευκορωσία θα είναι η αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τρίτο γύρο του Challenge Cup, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης νίκησε ξανά, ακόμα πιο εύκολα με 3-0 σετ την ολλανδική Ντιναμό Απελντορν.

 

Η ομάδα από την Λευκορωσία χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 17 λεπτά για να υποτάξει την αντίπαλό της, αν και είχε κερδίσει ήδη την πρόκριση με την κατάκτηση του δεύτερου σετ, αφού είχε κερδίσει με 3-1 και μέσα στην Ολλανδία. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι δυσκολεύθηκε αρκετά από τους Ολλανδούς στο πρώτο και στο τελευταίο σετ.

Η Γκρόντνο κατέκτησε το πρώτο σετ με 27-25 σε 26 λεπτα, το δεύτερο με 25-16 σε 23 λεπτά και το τρίτο με 27-25 σε 27 λεπτά. Ετσι, με δύο νίκες προκρίθηκε στην επόμενη (τρίτη) φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Ο πρώτος αγώνας έχει προγραμματιστεί στις 11 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη και ο δεύτερος μια εβδομάδα μετά, στις 18 Δεκεμβρίου, στην Λευκορωσία. Όπως όμως αποκάλυψε το ThrakiSportS, καταβάλλεται προσπάθεια να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.