Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με Άρη ο Ρομέου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Ρομέου δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη την διάταση έσω πλαγίου που τον ταλαιπωρεί και θα χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής του Πανθρακικού με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Για αυτό και ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής συνεχίζει φυσιοθεραπείες και ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον νεαρό Μαμούτ.

 

Κατά τα άλλα οι τιμωρημένοι Σέρεμετ, Λαδάκης και Εμπό επιστρέφουν μετά την ποινή της μια αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί και είχανε απουσιάσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όπως ανέφερε και σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS. 

Στη διάθεση του Μάντζιου εξάλλου αναμένεται να είναι και οι Μαξίμ Ζος και Μίκουλιτς που αισθάνονται αρκετά καλύτερα και προπονούνται με τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους. Ευχάριστα νέα ήρθαν και από τους Διονύση Μακρυδημήτρη και Κάρλος Μερίνο που μετά από αρκετό καιρό συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

Ο πρώτος είχε τραυματιστεί την 2η αγωνιστική απέναντι στην Skoda Ξάνθη ενώ ο Ισπανός μέσος στο φιλικό που είχε γίνει στις αρχές του Οκτωβρίου απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Η σημερινή μέρα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση και παρά τη συνεχή βροχόπτωση οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έδειξαν μεγάλη διάθεση εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους.