Σεμινάρια υποβρύχιας δραστηριότητας από τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  H Ναυταθλητική Ενωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ) ανακοίνωσε ότι ξεκινά για τα μέλη του Τμήματος Υποβρύχιας Δραστηριότητας επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα ’’Αυτόνομη κατάδυση’’. Οι ηλικίες που μπορούν να πάρουν μέρος είναι από 10 ετών (με υπογραφή του πατέρα) και άνω!

 

Κατά την διάρκεια αυτών των σεμιναρίων θα έχουν δυνατότητα μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν τον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης, να μάθουν την χρήση του καταδυτικού εξοπλισμού και φυσικά να καταδυθούν μέσα στην πισινά, κάτι που είναι απόλυτα ασφαλές αλλά εντυπωσιακό και όμορφο.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια του τμήματος υποβρύχιας κατάδυσης πρέπει να επικοινωνήσουν με τους Μπαχτσεβάνιδη Σταύρο 25510 89572 & 6942431561 (Info@goextreme.gr) ή Νακούση Ιωάννη 6973001378 ή με την Γραμματεία του συλλόφου Ν.Ε.ΡΟ στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο και στο 2531-302230.

Δεύτερο βήμα είναι η εγγραφή του ενδιαφερομένου στο τμήμα υποβρύχιας δραστηριότητας. Ο ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη πρέπει να παραλάβει και να συμπληρώσει κάποια απαραίτητα έντυπα και στην συνέχεια να τα προσκομίσει στην γραμματεία του συλλόγου (και συγκεκριμένα την κα. Ελσα Πιπλίδου). Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικός για την έναρξη των μαθημάτων του σεμιναρίου.