Ο Μάριος Γκιούρδας πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας των καναλιών Novasports!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ο Μάριος Γκιούρδας θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας των καναλιών Novasposrts που μεταδίδουν το πρωτάθλημα βόλεϊ. Αυτό αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της τελετής για την 11η απονομή του Επάθλου Forthnet, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Γκάζι. 

Σε μία λαμπερή βραδιά για το βόλεϊ και το πόλο, έγιναν οι βραβεύσεις στα μεγάλα αστέρια των δύο αθλημάτων που έδωσαν το «παρών». Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ και στο πόλο, για τη σεζόν 2012-13.

Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και εδραιώθηκε στο χώρο του αθλητισμού, αγκαλιάζοντας τα αθλήματα του Βόλεϊ και του Πόλο. Από την φετινή σεζόν 2013-2014 ο θεσμός πλέον μετονομάζεται σε Έπαθλο Novasports, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο στην νέα εποχή.

Ωστόσο, στο περιθώριο της εκδήλωσης αποκαλύφθηκε η νέα καμπάνια των καναλιών Novasports για το βόλεϊ με πρωταγωνιστή τον αλεξανδρουπολίτη μεγάλο άσο του παρελθόντος Μάριο Γκιούρδα, που αποτέλεσε σημαία του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας για πολλά χρόνια. Έτσι η Nova επιμαίνει… Θρακικά, καθώς υπενθυμίζεται ότι πρωταγωνιστής στην κεντρική της καμπάνια για όλα τα αθλήματα είναι ο εβρίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Ως πολυτιμότερος παίκτης στο Βόλεϊ αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζήσης (μέχρι πέρσι στον Παναθηναϊκό και από φέτος στον Παμβοχαϊκό). Στις βολεϊμπολίστριες πολυτιμότερη παίκτρια όπως και πέρσι αναδείχτηκε η Καταλίν Κις (πέρσι με την φανέλα της ΑΕΚ και από φέτος μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού) και Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη του Παναθηναϊκού.

Στο Πόλο, πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού, ενώ Rookie της χρονιάς ψηφίστηκε ο Αθανάσιος Χρυσοσπάθης του ΠΑΟΚ. Στις πολίστριες πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχτηκε η Άλκηστις Αβραμίδου του Ολυμπιακού και rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Βασιλική Διαμαντοπούλου του Νηρέα Χαλανδρίου.