Μεικτές ΕΠΣ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής σε νέους και παίδες

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, γνωστό και ως πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Ενώσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΕΠΣ Εβρου – ΕΠΣ Ξάνθης στο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης και ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Οι αγώνες των παίδων ξεκινούν στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (27/11, 13:00) και των νέων στις τρεις το απόγευμα (27/11, 15:00). Με τους αγώνες αυτούς, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα νέων ΕΠΣ ΕΒρου – ΕΠΣ Ξάνθης θα σφυρίξει ο Βασίλης Σιμίδης με βοηθούς τους Σάββα Σιδηρόπουλο και Κωνσταντίνο Κίτσο. Νωρίτερα, το παιχνίδι των παίδων θα διευθύνει η ίδια τριπλέτα με τον Σιδηρόπουλο ως διαιτητή και τον Σιμίδη ως πρώτο βοηθό.

Στον αγώνα νέων ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης θα σφυρίξει ο Φώτης Τερετίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Μανώλη Μηνιαδάκη. Νωρίτερα, το παιχνίδι των νέων θα διευθύνει η ίδια τριπλέτα με τον Κωνσταντινίδη ως άρχοντα του αγώνα και τον τερετίδη ως βοηθό.