Κατεβαίνει ΟΑΚΑ και βάζει πλώρη για το Παγκόσμιο του Σόποτ ο Μπανιώτης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Κώστας Μπανιώτης θα συνεχίσει την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Αναμένεται να κάνει διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014.

 

Ο κομοτηναίος άλτης και ο προπονητής του, Γιώργος Τσούγκος εγκατέλειψαν προσωρινά τη βάση τους στη Θεσσαλονίκη και έρχονται στην Αθήνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δύο χρόνια μετά τη διάκριση του στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναδείχθηκε τέταρτος στον κόσμο και έχασε στο τσακ το μετάλλιο, ο πρωταθλητής του ύψους αναμένεται να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ το 2014.

Ο Μπανιώτης υποστήριξε “ενδεχομένως θα κάνουμε άλλη μια προετοιμασία αργότερα στη σεζόν. Υπάρχει προγραμματισμός για τους αγώνες του χειμώνα, ήδη έχω κοιτάξει κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό που με ενδιαφέρουν, όμως, ακόμη δεν έχω κάτι σίγουρο”.

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 ο αθλητής από την Κομοτηνή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας, ενώ συμμετείχε έστω και τραυματισμένος και στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Μόσχα.