Η αφιέρωση του Βλάση Καζάκη στον… Θεό μετά το γκολ – ποίημα που πέτυχε

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Στον… Θεό αφιέρωσε ο Βλάσης Καζάκης το πρώτο γκολ που σημείωσε μετά τον Απρίλιο του 2011. Ο θρακιώτης επιθετικός της Καλλονής πέτυχε το «χρυσό» τέρμα της ομάδας του στη χθεσινή νίκη επί του Πλατανιά (1-0) και μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κατευθύνθηκε στο κόρνερ και με τα χέρια του έδειξε τον ουρανό.

Πέρσι, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής απο τον Ίασμο Ροδόπης, που έχει φορέσει την φανέλα τόσο της Skoda Ξάνθης όσο και του Πανθρακικού, κινδύνευσε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω μιας σοβαρής ασθένειας που τον καθήλωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου για περίπου 2 μήνες, όμως με την πίστη του κατάφερε να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

«Εχω πάντα μαζί μου την εικόνα του Ταξιάρχη, όπως και το διάστημα που βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Είχα πει πως μόλις σκοράρω θα το αφιερώσω στον Θεό», δήλωσε ο Βλάσης Καζάκης στο«Εθνος». Μάλιστα, το τέρμα του πέρα από το ότι χάρισε τη νίκη στην Καλλονή, αναδείχθηκε ένα από τα τρία ομορφότερα της αγωνιστικής και έχει τεθεί σε διαδικασία ψηφοφορίας από τον κόσμο.