Δημόσια συγνώμη από τον Ντιε στον Μάουρερ για να γλυτώσει την διακοπή συμβολαίου

Δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναιτωλικό την ώρα που αντικαταστάθηκε από τον Ράινερ Μάουρερ ζήτησε ο Σερζ Ντιέ με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθης.

 

Ο μέσος του ακριτικού συλλόγου τόνισε ότι η συμπεριφορά του ήταν αντιεπαγγελματική και όπως γράφτηκε και στην ανακοίνωση της Ξάνθης λίγη ώρα μετά το ματς έτσι και ο Ντιέ είπε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Ο Ντίε είπε χαρακτηριστικά:

«Όπως δημόσια εξέθεσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, έτσι δημόσια θα ήθελα να τους ζητήσω συγνώμη για την αντιεπαγγελματική και αντισυναδερφική συμπεριφορά που επέδειξα.

Είναι σωστό και πρέπει η ομάδα να είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Ήταν μία κακή και άτυχη στιγμή για μένα. Προχωράμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μετά και από αυτήν την δήλωση, το θέμα θεωρείται λήξαν. Ενδεχομένως να υπήρξε και χρηματικό πρόστιμο ως τιμωρία, γεγονός όμως που μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν υπάρχει πλέον ως ενδεχόμενο αυτό της διακοπής συμβολαίου, όπως είχε φημολογηθεί τις πρώτες ώρες μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής…