Video: Τα… γαλλικά του Ντιε στον Μάουρερ που έκαναν άνω κάτω την Skoda Ξάνθη!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Σερζ Ντιέ κατάφερε να γίνει από αγαπημένο παιδί μαύρο πρόβατο. Πάντα ήταν ατίθασος και ιδιαίτερος χαρακτήρας και αυτό άρεσε στην εξέδρα, είτε όταν ήταν στον Ηρακλή είτε στην Καβάλα και φυσικά στην Ξάνθη. Η ομάδα του συγχώρεσε την έξω φρενών συμπεριφορά του μετά το περσινό μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, που στέρησε την παρουσία του στις αρχές του νέου πρωταθλήματος.

 

Αλλά όταν αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό από τον Βασιλακάκη και τα έβαλε με όλους και με όλα, είναι αλήθεια ότι ο αφρικανός ξεπέρασε τα όρια. Ο Ντιέ είχε πολλά νεύρα και όπως φαίνεται και στο video του συνδρομητικού καναλιού, δυο άνθρωποι της Ξάνθης προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ωστόσο αυτός αποχώρησε από τον πάγκο με κατεύθυνση τα αποδυτήρια.

Η αντίδρασή του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τη διοίκηση της ακριτικής ομάδας η οποία εξέδωσε ανακοίνωση (θυμηθείτε την εδώ). Αλλά από το πρωί της Δευτέρας γίνεται και ένας χαμός με αυτό το βίντεο, που καταγράφει όσα κατέγραψε η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Ο Ντιε εξαπολύει μεν τα γαλλικά του σε άπταιστα ελληνικά (και χειροκροτείται από μερικούς στην εξέδρα), αλλά αυτό που έχει πλάκα είναι τα γαλλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ντύσουν το βίντεο.

Άραγε να είναι προφητικά ότι ο Ντιε δεν έχει μετανιώσει για όσα είπε και έκανε;

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x17l4oi”]
Τα "γαλλικά" του Ντιέ στον Μάουρερ από kokoretsi