Σοκ με Προκοπίδου σε ΠΑΟΚ και Εθνική ! Ρήξη χιαστών και έξι μήνες εκτός αγώνων η κορυφαία θρακιώτισσα πρωταθλήτρια…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ιδιαίτερα άτυχη στάθηκε η Ξανθιώτισσα διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Ελένη Προκοπίδου, η οποία υπέστη ρήξη χιαστών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν τον αγώνα με τον Μακεδονικό και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες!

Ο έφορος του Δικεφάλου του Βορρά σχολίασε για τον τραυματισμό της Προκοπίδου: «Η Ελένη αποτελεί κόσμημα για το σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κινητοποιήθηκε άμεσα με σκοπό να γίνει το καλύτερο δυνατόν για την Ελένη. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και θα είμαστε δίπλα της ότι και αν χρειαστεί».

Ο σοβαρός τραυματισμός της Προκοπίδου ουσιαστικά τερματίζει πρόωρα την σεζόν για την Θρακιώτισσα πρωταθλήτρια και δημιουργεί πρόβλημα και στην Εθνική Ομάδα Γυναικών, της οποίας είναι βασικό στέλεχος.

Η απουσία της Ελένης Προκοπίδου επισκίασε την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 39-13 επί του Μακεδονικού για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.  Στο άλλο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο που ο Μέγας Αλέξανδρος έδειξε μαχητικό πρόσωπο, η Νέα Ιωνία της αλεξανδρουπολίτισσας γκολκίπερ Μάγδας Κεπεσίδου επικράτησε τελικά εύκολα με 35-24 στο Βύρωνα.