Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Απογοητευτική εμφάνιση για τον ΠΑΟ Κοσμίου, που γνώρισε βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με το εμφατικό 5-1 τον ΠΑΟ Κοσμίου.

 

Πριν το δεκάλεπτο, είχαμε ήδη την ομάδα της Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω με 2-0. Στο 6’ ο Ξανθόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να ακολουθήσει το γκολ του Πομάκη στο 10’ για το 2-0.

Στο 18’ ο Αλεξόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Κουφιώτης με κεφαλιά στο 38’ μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το ημίχρονο έληξε, το δεύτερο ξεκίνησε, για πάνω από μισή ώρα δεν άλλαζε τίποτα αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Ηρακλής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του,

Στο 83’ ο Βεϊδαμενίδης έκανε το 4-1 για να έρθει ο Παπαϊωάννου στο 92’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ετσι ο ΠΑΟ Κοσμίου παραμένει στον ένα βαθμό και δυστυχώς πλέον αποτελεί για τους περισσότερους πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ζιάκας, Δάλλας, Γκιαούρης, Πομάκης, Σακαλής, Τσομπάνογλου (85΄ Καρατζάογλου), Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος, Χαψάς, Ξανθόπουλος (64΄ Ζγκούρι), Βεϊδαμενίδης (86΄ Αλεξανδρίδης).
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Βαλσάμης, Μόσχος (21΄ Σιδηρόπουλος), Παναγιώτου, Ζούλης, Κουφιώτης, Κυπιρτόγλου (72΄ Καπετάνος), Μουστάκας, Λαζίδης, Λυκούδης (46΄ Ξενάκης), Πασχαλίδης.