ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην πρώτη ήττα του Ιάσμου από τους Προσκυνητές

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, που σημαδεύτηκε μάλιστα με ήττα στις καθυστερήσεις, γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου. Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα, που είχε ολοκληρώσει αήττητη τον πρώτο γυρο με 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ηττήθηκε με 2-1 στους Προσκυνητές από την Δόξα και έτσι δόθηκε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

 

Επρόκειτο για ένα κλειστό παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων με τις εναλλαγές που είχε στο σκορ. Μέχρι και το 65ο λεπτό το 0-0 σφράγιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τζίνης, που αποτέλεσε χρυσή αλλαγή για τους Προσκυνητές. Σε εκείνο το σημείο έπιασε την κεφαλιά από κόρνερ του Μαραγκού και έγραψε το 1-0.

Ο Ίασμος κατάφερε γρήγορα να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα, στο 70′, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γιαννόπουλο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έληγε το ματς ισόπαλο, με τον Μέγα να έχει μεν την πρώτη απώλεια βαθμών αλλά να διατηρεί το αήττητο, ο Τζίνης και πάλι με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1 προκαλώντας ξέφρενα πανηγύρια στους Προσκυνητές.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Αμαξόπουλος, Ραμαντάνης, Πασάς, Ζουμπιάδης, Ζανταλης, Μήλιος, Τζίνης, Μαραγκός, Λύτρας, Γιαννακίδης, Παπαχατζής

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ: Μπαϊράμ Αμέτ, Γιαπρακτζής, Μουμίν, Γιαννόπουλος, Ξενάκης, Αρχοντής, Χατζητολούσης, Ερκάν, Κακουλίδης, Μορφακίδης