Photos: Η παρουσία της ΠΑΕ Ριζίων στην πρόκριση της Εθνικής στο Βουκουρέστι

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Μπάμπης Κυπριανίδης

–  Με τρεις εκπροσώπους, η ΠΑΕ Ριζίων βρέθηκε κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στο Βουκουρέστι, ακολουθώντας την εκδρομή του ThrakiSportS. Ο λόγος για τον πρόεδρο Γιάννη Τσομπανίδη, τον προπονητή Παναγιώτη Καλπακίδη (που έχει σήμερα τα γενέθλιά του!!!) και τον παίκτη της ομάδας Βαλάντη Παπιντζούδη.

 

Οι τρεις επιβιβάστηκαν στην Ορεστιάδα στο πούλμαν του ThrakiSportS και ακολούθησαν όλη την εκδρομή. Όπως έγραψαν και στην σελίδα τους στο facebook, το βράδυ της Δευτέρας είχαν την ευκαιρία να γευτούν λίγο τη νύχτα της Ρουμανίας στο φημισμένο Hard Rock Cafe, το μεσημέρι της Τρίτης μετά την ξενάγηση γευμάτισαν σε Irish Pub ενώ φυσικά στην συνέχεια πήγαν στην Nationala Arena, όπου παρακολούθησαν τον μεγάλο αγώνα, αντάλλαξαν σημαίες και κασκόλ με τους ρουμάνους φιλάθλους και αποχώρησαν πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στη Βραζιλία.

Βέβαια, η ζωή συνεχίζεται και έτσι η επιστροφή στην Ελλάδα περιελάμβανε και επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με την ΠΑΕ Ριζίων να αναδεικνύεται το Σάββατο ισόπαλη εκτός έδρας με το Νεοχώρι. Όμως αυτό που μένει από αυτά τα ταξίδια είναι οι αναμνήσεις από τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και κάποιες φωτογραφίες, όπως αυτές στο photo story που ακολουθεί, το οποίο θυμίζει την σημαντική και ιστορική παρουσία της ακριτικής ομάδας στην μεγάλη στιγμή της Εθνικής Ελλάδας…