Γ’ Εθνική: Εντός και οι τρεις ομάδες της Θράκης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας, ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ανδρών με τις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται όλες εντός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο του Βορρά.

 

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας με στόχο να διατηρήσει το αήττητο, που έχει αρχίσει σταδιακά να τον καθιστά εκ των φαβορί ακόμα και για άνοδο, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις του καλοκαιριού. Η Ασπίδα Ξάνθης φιλοξενεί τον Ιωνικό Ιωνίας, σε ώρα που όμως θα αγωνίζεται και η Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, επιδιώκοντας την επιστροφή στις νίκες.

Όσο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που φιγουράρει στην τελευταία θέση με έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, υποδέχεται την Ευκαρπία και ελπίζει να αλλάξει τα δεδομένα και να αποδείξει ότι μπορεί βάσιμα να ελπίζει στην παραμονή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Εθνικού αρχίζει στις 4.00 το απόγευμα ενώ οι δύο άλλοι, όπως και το σύνολο της αγωνιστικής, δυο ώρες αργότερα. Όλα τα ματς των ομάδων της Θράκης ζωντανά από το ThrakiSportS. Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

 

16:00, Κλειστό Αλεξανδρούπολης: Εθνικός Αλεξ/πολης – Ευκαρπία (Κατρακάρης-Μπακάλης)
18:00, ΔΑΚ Κομοτηνής: ΓΑΣ Κομοτηνή – Τιτάνες Δράμας (Σιμητόπουλος-Φουτζήλας)
18:00, ΔΓ Πειραίας: Ακτή Ζέφυρος – Απόλλων Αρναίας (Ντούρας-Μαγκαφάς)
18:00, ΔΑΚ Ποταμουδίων: Αγ. Βαρβάρα Καβάλας – Ανατόλια (Πιτσίλκας Μ.-Τσουμαχίδης)
18:00, Κλειστό Ευμοίρου: Ασπίδα Ξάνθης – Ιωνικός Ιωνίας (Ταρενίδης Κ.-Ελευθεριάδης)

20:00 Κλειστό Ανατόλια: ΜΕΝΤ – Μακεδονικός (Τσιρτσιμάλης-Μαραθιώτης)
ΡΕΠΟ έχει ο Μαντουλίδης