Ήττα Πανθρακικού από τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα Νέων

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αλλά ούτε γκολ, η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού ηττήθηκε εύκολα από εκείνη του Ολυμπιακού με 0-3 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super Leauge, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών και δεν δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην εστία του Θυμιανίδη. Αυτό δημιούργησε προσδοκίες για κάτι καλό από την ομάδα της Κομοτηνής, που παραμένει ουραγός στην βαθμολογία έχοντας μόλις ένα βαθμό.

Στο δεύτερο μέρος ο Θρύλος ανέβασε στροφές και προηγήθηκε 1-0 με φάουλ του Σωτηράκου στο 52’. Μάλιστα, το γκολ επετεύχθη ενώ ο Ολυμπιακός ένα λεπτό νωρίτερα είχε μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιάνκοβιτς με απευθείας κόκκινη.

Ο Παπασάββας «κλείδωσε» τη νίκη του Ολυμπιακού στο 87’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Λάτσι με σουτ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Πανθρακικός ολοκλήρωση τον αγώνα με δέα παίκτες λόγω αποβολής του Τσανακτσόγλου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κ20: Θυμιανίδης, Θωμάς, Φραγκούλης, Μουζασβίλι, Μητρούσης, Ζούλης, Ψάλτης (64’ Γεωργιάδης), Τσανακτσόγλου, Λίτσκας, Φασουλής (81’ Μανδήλας), Γκουτσίδης (60’ Καγιάογλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Βούρος, Σωτηράκος, Βλάχος, Μακροστέργιος, Παπασάββας, Ρεντζής (68’ Σάλιακας), Νασσιακόπουλος, Ιγνατίδης (71’ Λάτσι), Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (89’ Ψυχογιός).