Αγγλικό σκορ και φινάλε γκραν γκινιόλ στον αγώνα Νέων Ξάνθης – Παναιτωλικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πρόσφερε συγκινήσεις ο αγώνας που έγινε το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, ανάμεσα στις ομάδες Νέων της Skoda και του Παναιτωλικού. Τελικά οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε ένα παιχνίδι με φινάλε γεμάτο αγωνία.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με τον Ζαρκαδά στο 39’ κάνοντας το 0-1 ενώ οι γηπεδούχοι έμεναν μέχρι το 80’ με τις χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια του Πασχαλάκη (2) και του Γούλα. Στο τελευταίο διάστημα όμως ισοφάρισαν με τον Π. Ορφανίδη (81’) και με το πέναλτι του Καρυπιάδη στο 90’ φάνηκε ότι θα έπαιρναν τους βαθμούς της νίκης. Ο Παναιτωλικός όμως με τον Κωνσταντινόπουλο βρήκε τον τρόπο στις καθυστερήσεις να πετύχει το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Παπάγγελης με βοηθούς τους Χατζής και Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Προύντζος, Παρασκευάς (8’ Χατζητερζόγλου), Καρυπιάδης, Δόντσος, Γούλας, Ψύρρας (58’ Λαζαρίδης), Φασίδης (72’ Ορφανίδης Π.), Πασχαλάκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Χαντάκιας, Μάλι (68’ Καραλής), Κοζάκης, Σμίλτος, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρας, Ζαρκαδάς (60’ Δημούλας), Μεταξούλης (85’ Κωστακιώτης), Μήλιος, Κολοκοτρώνης.