Photos: Οι δεκάδες θρακιώτικες παρουσίες στην εξέδρα της αχανούς «Arena Nationala» του Βουκουρεστίου

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ίσως και 500 να έφτασαν οι θρακιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου και πανηγύρισαν από κοντά την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ.

Πέρα από τους οπαδούς που πήγαν οργανωμένα με την εκδρομή του ThrakiSportS, στο Βουκουρέστι μαθαίνουμε ότι υπήρξαν άλλες τρεις οργανωμένες εκδρομές, μία από την Ξάνθη και δύο από την Κομοτηνή.

Επίσης, υπήρξαν άτομα που πήγαν από την Θράκη στο Βουκουρέστι μέσω του «Γαλανόλευκου Φάρου». Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας βρέθηκαν και δεκάδες ακόμα Θρακιώτες που ταξίδεψαν με τα αυτοκίνητά τους.

Στο photostoryπου ακολουθεί, επιχειρήσαμε να απομονώσουμε φωτογραφίες όπου εικονίζονται θρακιώτες είτε κατά την προσέλευση στο γήπεδο είτε κατά την αποχώρηση και κυρίως κατά την διάρκεια του αγώνα.

Φωτογραφίες που προέρχονται από τον Μπάμπη Κυπριανίδη που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου και σημάδευε με τον φακό του την ελληνική εξέδρα αλλά και αυτήν των επισήμων όπου είχαν πάρει θέση οι παράγοντες των ΕΠΣ της Θράκης.

Αλλά και εικόνες που τραβήχτηκαν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία ή που μας έστειλαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι που συμμετείχαν στην εκδρομή του ThrakiSportS(και εννοείται θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά φωτορεπορτάζ και λοιπά παραλειπόμενα σε επόμενες αναρτήσεις)…