Photos: Αποκλειστικές εικόνες από τα αποδυτήρια της Εθνικής! Τα πειράγματα στον Τόρο και το ξέφρενο γλέντι…

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Μπάμπης Κυπριανίδης

–  Ξέφρενα ήταν τα πανηγύρια των παικτών αλλά και των παραγόντων της Εθνικής Ομάδας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Βουκουρέστι και την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ.

Στα αποδυτήρια στήθηκε ένα ξέφρενο γλέντι, όπου οι περισσότεροι παίκτες, σαν μια οικογένεια, ημίγυμνοι, τραγουδούσαν και φώναζαν συνθήματα. Εκεί βρισκόντουσαν και ελάχιστοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Αυτή ήταν η δεύτερη θρακιώτικη παρουσία στα αποδυτήρια της Εθνικής. Η πρώτη ήταν φυσικά ο Βασίλης Τοροσίδης, που δέχτηκε πολλά πειράγματα, καθώς απουσίαζε αρχικά από τους πανηγυρισμούς μέσα στα αποδυτήρια και προστέθηκε λίγο μετά, μπήκε τελευταίος στο κάδρο και δέχτηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του για αυτό.

Όσο για την τρίτη και τελευταία θρακιώτικη παρουσία στα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας; Ο φακός του «Thraki Photo Agency», που κατέγραψε για λογαριασμό του «ThrakiSportS» τις αποκλειστικές εικόνες στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, για την πληρότητα του οποίου έχουν προστεθεί και ορισμένες εικόνες του φωτογραφικού πρακτορείου «InTime» που μας παραχωρήθηκαν ευγενικά…