Εφτασε και… προπονήθηκε στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Ξάνθη όχι απλά βρίσκεται αλλά και προπονήθηκε το απόγευμα ο Παναιτωλικός, που αντιμετωπίζει την Κυριακή την Skoda στο Arena των Πηγαδίων. Η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής με τελικό προορισμό την Ξάνθη.

 

Το μακρινό ταξίδι ήταν αρκετά κουραστικό αλλά ο Χάβος δεν άφησε την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη και πραγματοποίησε κανονικά την προπόνηση. Οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς απρόοπτα στο παλιό γήπεδο του ΑΟΞ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Αγρινίου, που δημοσιοποίησε και την φωτογραφία, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει και το Σάββατο στις 5.00 το απόγευμα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι στην Ξάνθη είναι οι Μπελόν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Μουμίν, Τακίδης, Ράφαελ.