Οι τιμές και όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Πανθρακικός – Ολυμπιακός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/11, 19:30) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 – 15:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)
Θύρα 2: 10 ευρώ 
Θύρα 5: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)
Θύρα 6: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θα λειτουργήσει το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων ηλεκτρονικά, το οποίο και θα αποτρέπει την είσοδο φιλάθλων με πλαστό εισιτήριο κάτι το οποίο άλλωστε διώκεται ποινικά. Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων, η ΠΑΕ Πανθρακικός συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:
Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.