Photos: Οι Θρακιώτες που βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Βουκουρέστι

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Χωρίς να ξεκαθαρίσει τα πλάνα του αναφορικά με το αρχικό σχήμα στη μεγάλη ρεβάνς με την Ρουμανία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η τελευταία προπόνηση της Εθνικης Ομάδας πριν το μεγάλο παιχνίδι, που ήταν και η πρώτη και μοναδική στο στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Οι περισσότεροι παίκτες, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Τοροσίδης, εμφανίστηκαν με μακρυμάνικες μπλούζες και γάντια, ενδεικτικό του κρύου αλλά και της χαλαρότητας που επικρατούσε στην ένταση της προόνησης. Σκοπός του Σάντος δεν ήταν άλλωστε να δοκιμάσει σε αυτήν την προπόνηση τακτικές, αλλά να εξοικειωθούν οι παίκτες με τον αγωνιστικό χώρο του αχανούς σταδίου, που αναμένεται να γεμίσει αππό 55.000 κόσμο.

Στην προπόνηση εμφανίστηκαν και ορισμένοι φίλαθλοι, κυρίως μέλη του “Γαλανόλευκου Φάρου”, ενώ φυσικά έδωσαν το “παρών” και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Ο φακός του ThrakiSportS εστίασε κυρίως στους τρεις Θρακιώτες, που από την πρώτη στιγμή έδειχναν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο και τράβηξαν εικόνες από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ιδίως o πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Χρήστος Καραβασίλης δεν σταματούσε να καταγράφει εικόνες, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που είχε για αρκετή ώρα συνομιλία με δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την αποστολή. Οσο για τον ξανθιώτη Γιώργο Γκιρτζίκη, βρέθηκε και συνομίλησε αρκετά με τα παιδιά του “Γαλανόλευκου Φάρου”, που ακολούθησαν σε ένα ακόμα μακρινό ταξίδι για ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι την Εθνική Ομάδα…