Ο Σερφά στην προπόνηση του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ενας φίλος ήρθε από τα παλιά στην Κομοτηνή. Ο λόγος για τον Σοφιάν Σερφά που έκανε την έκπληξη και επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού, για να χαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες.

 

Πέρυσι έκανε πέρυσι μια «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού, «δέθηκε» με την ομάδα και με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων ήρθε ξανά στην Κομοτηνή.

Ο Γαλλοαλγερινός στόπερ πλέον έχει επιστρέψει στην κυπριακή Ομόνοια, από την οποία και αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανθρακικό κατά την περσινή περίοδο, αλλά στη διάρκεια της προπόνησης είχε την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους από το επιτελείο του Πανθρακικού, τον γενικό αρχηγό, Χάρη Μαυρομάτη αλλά και με αρκετούς από τους συμπαίκτες του στην ομάδα πέρυσι.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το paratiritis-sports, δεν έλειψαν και τα πειράγματα, αφού κάποιοι του ζήτησαν να βάλει φόρμα και να συμμετάσχει στην προπόνηση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερφά αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Πανθρακικού, σημειώνοντας κι ένα γκολ, ενώ πέρυσι ήταν και ο πρώτος παίκτης της ομάδας σε λεπτά συμμετοχής με… 2.652.