Καθοδόν προς Βουκουρέστι το πούλμαν του ThrakiSportS με τους Θρακιώτες οπαδούς της Εθνικής Ομάδας

Μεταδίδει από την Βουλγαρία ο Μπάμπης Κυπριανίδης

–  Επί βουλγαρικού εδάφους, καθοδόν προς το Βουκουρέστι, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το πούλμαν με τους θρακιώτες οπαδούς της Εθνικής Ομάδας, που συμμετέχουν στην εκδρομή του ThrakiSportS για τον επαναληπτικό της Εθνικής Ομάδας με την Ρουμανία.

Το λεωφορείο ξεκίνησε λίγο μετά τις εννέα το πρωί από την Ξάνθη και αφού γέμισε κάνοντας στάσεις σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, πέρασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι τα σύνορα στο Ορμένιο και ανηφορίζει προς την Ρουμανία. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι είχαμε αστυνομική συνοδεία από την Ξάνθη μέχρι και το Ορμένιο, δηλαδή στο ελληνικό έδαφος!

Για λόγους ασφαλείας, κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στην Βουλγαρία καθώς και κυρίως στην Ρουμανία. Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ωστόσο προκαλεί η ποικιλία των συμμετεχόντων. Όλες οι ηλικίες, από όλες τις περιοχές της Θράκης, ακόμα και κοπέλες που ήταν μέσα στους 50 πρώτους που έσπευσαν έγκαιρα να δηλώσουν συμμετοχή, λαμβάνουν μέρος στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία του ThrakiSportS.

Η άφιξη των θρακιωτών οπαδών στην ρουμανική πρωτεύουσα αναμένεται το βράδυ. To ThrakiSportS διαρκώς θα σας ενημερώνει για την πορεία του πούλμαν των Θρακιωτών οπαδών και τις δραστηριότητές τους στο Βουκουρέστι, με την ευχή και την ελπίδα το ταξίδι της επιστροφής να είναι εξίσου και ακόμα πιο πολύ χαρούμενο, χάρη στη μεγάλη πρόκριση στης Εθνικής…