Η απάντηση του Αστέρα Καβάλας στην Ασπίδα Ξάνθης για τα ευτράπελα στο παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ανακοίνωση- απάντηση για τα όσα γράφτηκαν από την πλευρά της Ασπίδας Ξάνθης και αναπαρήχθησαν στη συνέχεια από το ThrakiSportS και μέσω αυτού από πληθώρα πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης, σχετικά με τον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στον Αστέρα και την Ασπίδα, εξέδωσε ο καβαλιώτικος σύλλογος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Ασπίδας Ξάνθης σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος της 14ης Νοεμβρίου 2013 μεταξύ των ομάδων ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Α) Για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος δε φέρει καμία ευθύνη η διαιτησία. Η ανωτερότητα της ομάδας μας στο συγκεκριμένο αγώνα, ήταν εμφανής όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Ασπίδας.

Β) Ο τραυματισμός του αθλητή της Ασπίδας προκλήθηκε από συμπαίχτη του και το καλάθι που αναφέρεται ότι δέχτηκε η αντίπαλη ομάδα όταν οι παίχτες σταμάτησαν να παίζουν δε μέτρησε ποτέ. Όλα αυτά αποδεικνύονται από σχετικό βίντεο που είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου.

Γ) Τα αποκαλούμενα «επεισόδια» δεν ήταν παρά λογομαχίες μεταξύ γονέων των 2 ομάδων οι οποίες προκλήθηκαν από έναν και μόνο γονέα παιδιού της ομάδας της Ασπίδας που με απίστευτο θράσος για εκτός έδρας παιχνίδι, εξύβριζε συνεχώς συγκεκριμένο παίχτης της ομάδας μας ώστε να επηρεαστεί και να έχει μειωμένη απόδοση και έτσι να αναδειχτεί ο γιός του. Κάποιοι, αφελώς σκεπτόμενοι, πιστεύουν ότι μεγαλώνουν έναν καινούργιο Γκάλη και έχουν τις ανάλογες απαιτήσεις!!!

Δ) Η αντίδραση των διαιτητών ήταν υπερβολική και κάθε άλλο παρά ευνόησε την ομάδα μας γιατί το γήπεδο ήταν κατάμεστο από γονείς και φίλους του Αστέρα και με την εκκένωση του χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας.

Ε) Το γήπεδο εκκενώθηκε άμεσα, μετά από ενέργειες των παραγόντων του συλλόγου μας και όσο για τους φίλαθλους που ξαναμπήκαν μέσα δεν ήταν παρά τα παιδιά του εφηβικού μας τμήματος του Αστέρα, που εκείνη τη στιγμή βγήκαν από τα αποδυτήρια και περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας για να ξεκινήσουν το ζέσταμα. Πάλι με ενέργειες των παραγόντων μας απομακρύνθηκαν ακόμη και αυτά!

Στ) Τέλος οι απαράδεκτες ενέργειες κάποιων γονέων που λειτουργούν με υπέρμετρο φανατισμό, ξεχνώντας ότι απευθύνονται σε παιδιά, δεν είναι ικανές να διαταράξουν τις εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν και θα υπάρχουν και στο μέλλον μεταξύ των δύο συλλόγων.

Συνυπογράφουν:

Ο Πρόεδρος, Πανακούλιας Κων/νος

Γεν. Γραμματέας, Γιαμουρίδης Χαράλαμπος»

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ