H επίσκεψη του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης στην Κωνσταντινούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (16-17/11) η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης για το Διεθνές Φιλικό Φιλίας με την Μικτή Κωνσταντινούπολης. Η αποστολή της ομάδας απαρτιζόταν από 16 αθλητές του παιδικού τμήματος (Κ15), 13 του προπαιδικού (Κ-13) και 22 γονείς των μικρών αθλητών.

Η αποστολή με την άφιξη της στην Κωνσταντινούπολη έτυχε θερμής υποδοχής από τους υπεύθυνους του Δήμου και της τοπικής ΕΠΣ. Στη συνέχεια διεξήχθη το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τους μικρούς αθλητές να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν για ακόμη μια φορά σπουδαίες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον.

Επίσης, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους ανθρώπους της Μπεσίκτας σε αξιοθέατα της πόλης, στην Αγία Σοφία, τον Βόσπορο, τα Ενυδρεία, τον Ευρωπαϊκό Μαραθώνιο και εμπορικά κέντρα. Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Πατριαρχείο, να λάβουν την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και φωτογραφηθούν μαζί του.