Θριβερά επεισόδια στο ερασιτεχνικό της Θράκης! Παίκτες χτύπησαν διαιτητή! Διεκόπη το ματς! Κλήθηκε αστυνομία, τρέχει αυτόφωρο…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε ο αγώνας Ρομά – Αναγέννηση Παγουρίων για την Α2 Κατηγορία του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και δεν τελείωσε ποτέ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγούνταν με 0-1, όταν είχαμε της εξής φάση: σε μια επίθεση των γηπεδούχων, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που ο διαιτητής δεν έδωσε θεωρώντας ότι το χέρι του αμυντικού ήταν κολημένο στο σώμα όταν το βρήκε η μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα των Παγουρίων πέτυχε γκολ, κάνοντας το 0-2.

Στο σημείο εκείνο, σύμφωμα με όσα αναγράφτηκαν στο φύλλο αγώνος, ο τερματοφύλακας του Ρομά έσπευσε και χτύπησε στον διαιτητή, όπως και ένας ακόμα παίκτης της γηπεδούχου ομάδας που φορούσε το Νο10. Ο ένας χτύπησε τον διαιτητή στο πρόσωπο και ο άλλος από πίσω.

Κατόπιν αυτών, ο διαιτητής μετά από αυτήν την επίθεση διέκοψε το παιχνίδι. Στο γήπεδο κλήθηκε η Αστυνομία και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνος από τον διαιτητή Χρήστο Κακουλίδη, γιο του παλιού διεθνούς κομοτηναίου ρέφερι Νίκου Κακουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο παρατηρητής διαιτησίας όσο και ο παρατηρητής του αγώνα δικαιώνουν τον διαιτητή στην απόφασή του για την φάση του πέναλτι, καθώς επίσης φυσικά και στην απόφασή του να διακόψει το παιχνίδι. Πάντως οι τραυματισμοί του δεν ήταν τόσο σοβαροί, ώστε να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο το γεγονός από μόνο του είναι θλιβερό, καθώς κανένας δεν δικαιούνται να χτυπά τον διαιτητή αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και αν έχει χίλια δίκια, ειδικά δε σε αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος όπου υποτίθεται οι παίκτες παίζουν για χόμπι και δεν διακυβεύονται τα χρήματα των επαγγελματικών κατηγοριών.

Δεδομένου ότι το φύλλο αγώνος συμπληρώθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σε αυτό καταγράφτηκαν τα ανωτέρω γεγονότα και κατά συνέπεια η αστυνομία είναι ενήμερη για τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα, τυπικά οι ποδοσφαιριστές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό κινδυνεύουν με σύλληψη με βάση την αυτόφωρη διαδικασία.

Πάντως, όπως έμαθε το ThrakiSportS. ο διαιτητής δεν έχει υποβάλει κάποια έγκληση εις βάρος τους, οπότε είναι θέμα της αστυνομίας για το αν θα τους αναζητήσει για να τους συλλάβει με βάση το αυτόφωρο ή όχι…