Η βράβευση του Κάλβο για το Best Goal της 11ης αγωνιστικής από τον πρόεδρο των XanthiFans

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το μεσημέρι της Παρασκευής στο προπονητήριο της Skoda Ξάνθη βραβεύτηκε ο Κάρλος Κάλβο για την πανέμορφη εκτέλεση φάουλ στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο 28χρονος επιτελικός μέσος είχε ισοφαρίσει στο 37ο λεπτό σε 1-1 και συγκέντρωσε το 50,81% των ψήφων στον διαγωνισμό για το Best Goal όπως ανακοίνωσε η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο των Xanthifans Λευτέρη Κασαπίδη, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Για μας ως Xanthifans είναι πολύ μεγάλη τιμή που βραβεύσαμε τον Κάλβο, τον ευχαριστούμε για το όμορφο γκολ κι ελπίζουμε να συνεχίσει να σκοράρει και να βοηθά την αγαπημένη μας ομάδα».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη  αμέσως μετά την βράβευσή του, τόνισε στις δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την διάκριση αυτή και θέλω να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα. Θεωρώ ότι έχω πετύχει καλύτερα γκολ και υπόσχομαι να πετύχω ομορφότερα στην συνέχεια. Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν περισσότερα από μένα. Το ζητούμενο είναι να πετυχαίνει η SKODA ΞΑΝΘΗ τους στόχους της όποιος κι αν σκοράρει. Η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική για μας και περιμένω να έρθουν στο γήπεδο και να το γεμίσουν γιατί χρειαζόμαστε στην στήριξή τους. Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένειά μου και την σύντροφό μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου.»